Skip to main content
12. januar 2023

Badeland og terapibassin i Fredericia Idrætscenter skal renoveres

Der er behov for renovering i badelandet og terapibassin i Fredericia Idrætscenter, som fra august bliver lukket et år frem.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Der er behov for forandringer og forbedringer i badelandet og terapibassin i Fredericia Idrætscenter, som fra august bliver lukket et år frem for at gennemgå en større renovering.

Fredericia Byråd besluttede i efteråret at sætte en pulje penge fra budgettet de tre næste år til side for at renovere byens badeland og terapibassin. Det betyder, at disse dele af svømmehallen vil lukke ned efter sommerferien i 2023, og efter planen skal lukningen vare ca. et år.

På nuværende tidspunkt bliver der lagt en overordnet plan for projektet, og her lyder det foreløbigt, at man kan glæde sig til indvielsen af det fornyede badeland d. 1. september 2024.

Den 31. januar 2023 holder projektudvalget infomøde om renoveringerne, og her ønsker de også at få besøg af de børn og unge, der bruger badelandet. De vil nemlig særligt gerne have idéer til, hvordan den spritnye rutsjebane skal ske ud.