Skip to main content

DM i kørestolsrugby

Oplev en weekend i sportens tegn når DM i kørestolsrugby finder sted! Den 26. og 27. august finder DM i kørestolsrugby sted i Thansen Arena, beliggende i Fredericia Idrætscenter. Turneringen strækker sig over de to dage og er en spændende begivenhed, hvor en række hold kæmper om at vinde DM-trofæet. To hold fra Parasport Frederiksberg, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Oplev en weekend i sportens tegn når DM i kørestolsrugby finder sted!
Den 26. og 27. august finder DM i kørestolsrugby sted i Thansen Arena, beliggende i Fredericia Idrætscenter. Turneringen strækker sig over de to dage og er en spændende begivenhed, hvor en række hold kæmper om at vinde DM-trofæet.
To hold fra Parasport Frederiksberg, Falcons Black og Falcons Blue, deltager i turneringen og konkurrerer mod Aarhus BurnOuts og Bredballe Bucks White fra Vejle.
Udover DM finder der også en anden spændende turnering sted i form af Murderball Cup, der er en nystiftet turnering for spillere på breddeniveau. Her deltager Odense Valhalla Warriors, Bredballe Bucks Red, Viborg Full-Pull og Nordic Vikings fra Norge.
Skal du med når Thansen Arena bliver omdrejningspunktet for denne spændende begivenhed, hvor du kan opleve adrenalinfyldte kampe og fejre vinderne af både DM-trofæet og Murderball Cup-guldmedaljerne? Så kan du købe billet her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt