Skip to main content

DM i Skills

Se med, når de dygtigste, unge håndværkere fra hele landet dyster om at blive den bedste inden for deres profession til DM i Skills d. 2.-4. februar i Messe C. Hvem er Danmarks bedste bager-elev, kommende tømrer, frisør eller social- og sundhedsassistent? Det er igen blevet tid til Danmarksmesterskabet for talenterne på erhvervsuddannelserne, som hver […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Se med, når de dygtigste, unge håndværkere fra hele landet dyster om at blive den bedste inden for deres profession til DM i Skills d. 2.-4. februar i Messe C.
Hvem er Danmarks bedste bager-elev, kommende tømrer, frisør eller social- og sundhedsassistent?
Det er igen blevet tid til Danmarksmesterskabet for talenterne på erhvervsuddannelserne, som hver især skal konkurrere inden for deres fag. Hep med, når det løber af stablen d. 2.-4. februar i Messe C, Fredericia.
På dagen vil der også være såkaldte “prøv og mærk”-stande, hvor folkeskoleelever kan få lov at prøve et fag af og tage en snak med repræsentanter fra uddannelsen. Der bliver desuden afholdt Skills Stafetten for 8. klasses-elever, der også kan få lov til at afprøve deres færdigheder inden for uddannelserne.
Det er helt gratis at være med til mesterskabet alle tre dage.
Åbningstider:
Torsdag: 10.30-17.00
Fredag: 08.00-17.00
Lørdag: 08.00:15.30
Læs mere på skillsdenmark.dk