Skip to main content

Fisk- og skaldyrsaften på Hotel Postgaarden

Tilbring en aften i godt selskab med fire af de lækreste retter fra havet i den historiske bygning, Hotel Postgaarden.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Hotel Postgaarden er ikke kun et sted at overnatte – det er også det perfekte sted til at afholde dit næste arrangement i deres smukt historiske bygning med plads til op til 80 personer. Denne gang er det dog dig, der er inviteret. Lørdag den 27. april kan du deltage i en aften, hvor Hotel Postgaarden forkæler dig med fire lækre retter.

Aftenens menu er:

  • Ceviche af rødspætte
  • Taskekrabbesalat med grillet citron, toast og brøndkarse
  • Stegt lyssej med sprødt skind, grønne asparges og beurre blanc
  • Sorbet Catalane med brændt hvidchokolade med syltet appelsin og appelsinchips

Pris pr. person er 398 kroner. Kunne du tænke dig en vinmenu med fire udvalgte kvalitetsvine, vil det koste dig 648 kroner pr. person.

Lyder det som noget for dig, kan du booke dit bord på 75921855 eller på mail hotel@postgaarden.dk.

Information
Dato 27/04/2024 18:00
Arrangør Hotel Postgaarden
Adresse Oldenborggade 4
Postnummer 7000
By Fredericia
Pris 398,-