Skip to main content

Flagdag med koncerter i Fredericia

For at hylde og markere støtten til de danske udsendte har Fredericia Kommune arrangeret en festlig flagdag den 5. september med gratis koncerter og march gennem byen. Den 5. september er officielt dagen, hvor vi i Danmark flager for vores udsendte. Det gør vi for at vise vores støtte, for at mindes de faldne og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

For at hylde og markere støtten til de danske udsendte har Fredericia Kommune arrangeret en festlig flagdag den 5. september med gratis koncerter og march gennem byen.
Den 5. september er officielt dagen, hvor vi i Danmark flager for vores udsendte. Det gør vi for at vise vores støtte, for at mindes de faldne og for at anerkende deres store og vigtige indsats. Det skal ikke gå stille forbi i Fredericia, hvor kommunen inviterer til god musik og march i byen.
Festlighederne går i gang kl. 16.30 på Rådhuspladsen, hvor der vil være koncert med Søværnets Tamburkorps. Kl. 17.00 byder borgmester Steen Wrist velkommen til de udsendte, deres pårørende og gæster, hvorefter der vil være en kort march fra Rådhuspladsen til Tøjhuset. Her vil man senere på dagen, kl. 19.00, kunne komme til koncert med veteranbandet Coinwash fra Ryes Kaserne.
Det hele er gratis at deltage i, og alle er velkomne.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt