Skip to main content

FREDERICIA:DOX – filmfestival i Fredericia

CPH:DOX, Panorama Biograferne og Fredericia Kommune inviterer dig til at opleve fire af årets bedste dokumentarfilm ved en mini-dokumentarfestival.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Unsplash

Fra den 17.-20. marts får du mulighed for at opleve fire af årets bedste dokumentarfilm i Fredericia. CPH:DOX, Panorama Biograferne og Fredericia Kommune inviterer dig nemlig til fire dage med dokumentarfestival og efterfølgende debat.

Det er gratis at deltage, men billetterne skal bestilles. Der er kun et begrænset antal billetter til hver forestilling, derfor uddeles billetterne efter først-til-mølle-princippet.

Se billetter til de ledige forestillinger her: https://0024.dk/program/saerarrangementer/

Du kan opleve følgende dokumentarfilm på FREDERICIA:DOX 2024:

17/3: Copa 71

Resumé:

Kvindernes glemte kapitel i dansk fodboldhistorie får endelig sin plads i rampelyset her 50 år efter en legendarisk VM-kamp i Mexico. En fantastisk og farverig film med alt den drama og spænding, man kan forvente af et ægte eventyr.

18/3 Ekko af kærlighed

Resumé:

En poetisk, rørende ærlig og livsklog film om livslang kærlighed, og det der bliver tilbage, når den forsvinder igen. Kærlighedens ekko runger i de efterladtes gribende, humoristiske og frem for alt livsbekræftende fortællinger.

19/3 Ibelin

Resumé:

En ung, norsk gamer med et usædvanligt dobbeltliv i ‘World of Warcraft’ viser sig til sin families overraskelse at være en sand superhelt online. En gribende film om at overskride ens handicap og gøre en ægte forskel i andre menneskers liv.

Filmen vandt publikumsprisen på årets Sundance filmfestival.

20/3 En vild familie

Resumé:

En familie, der har skabt et idyllisk selvforsynende liv for deres fire børn tvinges til at genoverveje deres valg og forsøge at (gen)integreres i det moderne samfund, da tragedien uventet rammer dem. Radikale livsvalg møder dilemmaer i en livsklog film.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør CPH:DOX, Panorama Biograferne og Fredericia Kommune
Adresse Prinsessegade 55, 7000 Fredericia
Postnummer 7000
By Fredericia