Skip to main content

Gratis koncert med Kalaset – Koncerter på Cirkelbroen 2023

Gratis sommerkoncerter vender tilbage til dette års Koncerter på Cirkelbroen 2023. Sidste år spillede Zididada, Philip, Outlandish, Thomas Buttenschøn, Sveistrup, Back To Back og Alexander Brown gratis koncerter til Koncerter på Cirkelbroen. I år er der igen en række velkendte navne på programmet. Koncerterne finder sted over fire torsdage i streg i august. Den 10. august […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Gratis sommerkoncerter vender tilbage til dette års Koncerter på Cirkelbroen 2023.
Sidste år spillede Zididada, Philip, Outlandish, Thomas Buttenschøn, Sveistrup, Back To Back og Alexander Brown gratis koncerter til Koncerter på Cirkelbroen. I år er der igen en række velkendte navne på programmet. Koncerterne finder sted over fire torsdage i streg i august.
Den 10. august kan du opleve den anden af de fire koncerter, når Kalaset spiller. Det unge band kommer helt sikkert til at skabe et brag af en stemning på Cirkelbroen. Bandet består af fem unge fra Middelfart, som igennem det sidste år for alvor har slået igennem. Sangen “Riv i mit hår” har især været at finde på radiostationerne. Bandet har bl.a. spillet på dette års SPOT Festival, hvor de fik gode anmeldelser, og du kan se frem til en lignende fest på Cirkelbroen.
Koncerten starter kl. 20:00 og varer cirka en time.
Så tag dine venner eller familie under armene, og nyd en skøn sommeraften med god musik og endnu bedre stemning.