Skip to main content

H.M. Dronningen besøger Fredericia

H.M. Dronningen er på sensommertogt i Kongeskibet Dannebrog, og den 1. september lægger det til i Fredericia, hvorefter hun tager på besøg i byen. I år slutter ruten for H.M. Dronningens sensommertogt i skønne Fredericia. Fredag den 1. september kl. 10 sejler Kongeskibet Dannebrog ind i Gl. Havn, hvorefter H.M. Dronningen i selskab med borgmester […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

H.M. Dronningen er på sensommertogt i Kongeskibet Dannebrog, og den 1. september lægger det til i Fredericia, hvorefter hun tager på besøg i byen.
I år slutter ruten for H.M. Dronningens sensommertogt i skønne Fredericia. Fredag den 1. september kl. 10 sejler Kongeskibet Dannebrog ind i Gl. Havn, hvorefter H.M. Dronningen i selskab med borgmester Steen Wrist tager på karettur til rådhuset.
I anledningen af hendes besøg vil der være masser af oplevelser og aktiviteter rundt omkring i byen både op til, på dagen og i dagene efter. Om fredagen kan du bl.a. glæde dig til gratis koncerter i Gothergade, udnævnelse af Årets Fæstningsdreng på Rådhuspladsen og Open by Night, inden Kongeskibet og majestaten sendes afsted med kanonsalut og fyrværkeri.
Du kan læse meget mere om besøget og programmet omkring her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt