Skip to main content

Julen kommer til Fredericia

Den 17. november kommer julen til Fredericia og den gamle fæstningsby byder på masser af aktiviteter og oplevelser for hele nissefamilien helt frem til den 23. december. Mød julemanden og se byens juletræer blive tændt Julerierne begynder for alvor, når julemanden ankommer med skib til Gammel Havn den 17. november. Du kan følge juleoptoget op […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 17. november kommer julen til Fredericia og den gamle fæstningsby byder på masser af aktiviteter og oplevelser for hele nissefamilien helt frem til den 23. december.
Mød julemanden og se byens juletræer blive tændt
Julerierne begynder for alvor, når julemanden ankommer med skib til Gammel Havn den 17. november. Du kan følge juleoptoget op til byen, hvor juletræet på Axeltorv bliver tændt klokken 17:20 og juletræet på Rådhuspladsen lyser op fra klokken 17:30 – det er ren julemagi. Og du kan godt begynde at skrive din ønskeseddel færdig, for du har mulighed for at møde julemanden flere af dagene, du kan se i programmet hvornår.
Nissegøgl og juleshopping
Du og din familie kan jule de fleste af ugens dage og butikkerne holder åbent både lørdag og søndag – så du kan nå at købe alle julegaverne. Byen emmer af liv og du kan glæde dig til at opleve gadeteater, køre en tur rundt i byen med juletoget eller hestevognen, nyde den dejlige julemusik, klappe julemandens rensdyr, se de dygtige nissegøglere samt nyde en velduftende kop gløgg og brændte mandler på byens julemarkeder.
Julerierne fortsætter frem til den 23. december, du kan se det store juleprogram og læs mere om de forskellige arrangementer her
 
Bemærk: Der er enkelte dage, hvor der ikke er arrangementer. Der skal tages forbehold for ændringer og aflysninger.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt