Skip to main content

Krydstogtanløb: Balmoral

Fra juni til september kan du opleve en række krydstogtskibe i Fredericia. Til dette års Krydstogtanløb kan du opleve en række store krydstogtskibe helt tæt på ved Fredericia havn. Der vil være liv i byen med udendørsmusik, udstilling af veteranbiler, boder og andre aktiviteter, som både byens borgere og skibets gæster kan nyde godt af. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Fra juni til september kan du opleve en række krydstogtskibe i Fredericia.
Til dette års Krydstogtanløb kan du opleve en række store krydstogtskibe helt tæt på ved Fredericia havn. Der vil være liv i byen med udendørsmusik, udstilling af veteranbiler, boder og andre aktiviteter, som både byens borgere og skibets gæster kan nyde godt af.
Lørdag den 24. juni ankommer krydstogtskibet Balmoral. Skibet har fået sit navn fra den skotske residens tilhørende den britiske kongefamilie, og tilhører Fred Olsens flåde. Alle skibe i denne flåde er elegant designet og føles mere som ægte skibe frem for hoteller, da de er mindre i størrelse. Skibets størrelse giver det mulighed for at sejle gennem kendte fjorde og besøge europæiske byer med smalle vandveje og broer, der har størrelsesbegrænsninger, hvilket begrænser større krydstogtskibe.
Ombord kan passagerne nyde en række aktiviteter og faciliteter. To swimmingpools, flere butikker, bibliotek, barer, lounges og meget mere venter bare på at blive udforsket.
Balmoral i tal:
Idriftsættelse: 1988
Antal max passagerer: 1.800
Antal max besætning: 551
Tophastighed: 23 knob
Længde 218,05 meter
Læs mere om begivenheden her.
Se det fulde program for de forskellige krydstogtanløb her.