Skip to main content

Krydstogtanløb: Disney Dream

Fra juni til september kan du opleve en række krydstogtskibe i Fredericia. Til dette års Krydstogtanløb kan du opleve en række store krydstogtskibe helt tæt på ved Fredericia havn. Der vil være liv i byen med udendørsmusik, udstilling af veteranbiler, boder og andre aktiviteter, som både byens borgere og skibets gæster kan nyde godt af. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Fra juni til september kan du opleve en række krydstogtskibe i Fredericia.
Til dette års Krydstogtanløb kan du opleve en række store krydstogtskibe helt tæt på ved Fredericia havn. Der vil være liv i byen med udendørsmusik, udstilling af veteranbiler, boder og andre aktiviteter, som både byens borgere og skibets gæster kan nyde godt af.
Søndag den 13. august kommer krydstogtskibet Disney Dream til Fredericia havn. Disney Dream er en af de fem skibe i det magiske Disney-univers. Det repræsenterer en blanding af tidløs elegance og moderne luksus og bringer den fortællende og fortryllende Disney-verden til live. Skibet er imponerende dekoreret med detaljeret indretning og velkendte historier.
Ombord på Disney Dream kan gæsterne opleve uforglemmelige og fantastiske begivenheder, der vækker fantasien og skaber minder for hele familien. Skibet byder også på en række oplevelser. Gæsterne kan opleve dybdegående karakteroplevelser af en række Disney favoritter, enestående live shows og udforske de mange temaklubber.
Disney Dream i tal:
Idriftsættelse: 2010
Antal max passagerer: 4.000
Antal max besætning: 1.458
Tophastighed: 22 knob
Længde 340 meter
Læs mere om begivenheden her.
Se det fulde program for de forskellige krydstogtanløb her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt