Skip to main content

Krydstogtanløb: MSC Poesia

Fra juni til september kan du opleve en række krydstogtskibe i Fredericia. Til dette års Krydstogtanløb kan du opleve en række store krydstogtskibe helt tæt på ved Fredericia havn. Der vil være liv i byen med udendørsmusik, udstilling af veteranbiler, boder og andre aktiviteter, som både byens borgere og skibets gæster kan nyde godt af. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Fra juni til september kan du opleve en række krydstogtskibe i Fredericia.
Til dette års Krydstogtanløb kan du opleve en række store krydstogtskibe helt tæt på ved Fredericia havn. Der vil være liv i byen med udendørsmusik, udstilling af veteranbiler, boder og andre aktiviteter, som både byens borgere og skibets gæster kan nyde godt af.
Den 3. juni kommer krydstogtskibet MSC Poesia til Fredericia havn. Krydstogtskibet har en kapacitet på lige over 3.000 passagerer og tilhører MSC-flåden. Dette innovative cruiseskib kombinerer elegant stil med både traditionelt håndværk og kreativt design. Skibets passagerer kan nyde en række fornøjelser ombord. De kan slappe af i en af de tre swimmingpools, få en afstressende wellness-oplevelse i spa-afdelingen, tage en behagelig gåtur i den beroligende zen-have og meget mere.
MSC Poesia i tal:
Idriftsættelse: 2008
Antal max passagerer: 3.013
Antal max besætning: omkring 987
Tophastighed: 23 knob
Længde 293,80 meter
Læs mere om begivenheden her.
Se det fulde program for de forskellige krydstogtanløb her.