Skip to main content

Midt om Natten

Juledag byder spillestedet AHA hjerteligt velkommen til Midt Om Natten, der er Danmarks førende Kim Larsen kopi-orkester. Der bliver ikke stille, når orkestret lægger vejen forbi Fredericia. Derimod spiller de Kim Larsens velkendte hits fra Gasolin-tiden og frem til slutningen af hans lange og enestående karriere. Orkestret ligger en stor dyd i at hædre numrenes […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Juledag byder spillestedet AHA hjerteligt velkommen til Midt Om Natten, der er Danmarks førende Kim Larsen kopi-orkester.
Der bliver ikke stille, når orkestret lægger vejen forbi Fredericia. Derimod spiller de Kim Larsens velkendte hits fra Gasolin-tiden og frem til slutningen af hans lange og enestående karriere. Orkestret ligger en stor dyd i at hædre numrenes ophav, og derfor forsøger de også at levere dem så tæt på originalen som overhovedet muligt. Numrene er nøje udvalgt, så du har alletiders mulighed for at skråle med hele aftenen.
Forsanger Poul Nielsen formår med sin sjæl og stemme både at hylde den folkekære nationalskjald samt give et brag af en koncert. Orkestret med Poul Nielsen i front rammer derfor en bred målgruppe og tilbyder en oplevelse for enhver smag.
Billetten koster 160 DKK, og du kan bestille den her. Vær opmærksom på, at du skal bestille bord i forvejen, hvis du er interesseret i det. Det kan du gøre her.
Dørene åbner kl. 22:00