Skip to main content

Naturkunstfestival

Den 1.-4. juli byder Fredericia velkommen til Naturkunstfestivalen og fire indholdsrige dage fyldt med kreative aktiviteter, hvor naturkunst er i centrum for det hele. Den 1.-4. juli bliver fæstningsbyen overtaget af Naturkunstfestivalen og bombarderet med kreative kunstværker. Professionelle florister og kunstnere fra nær og fjern vil lægge vejen forbi Fredericia i disse dage for at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 1.-4. juli byder Fredericia velkommen til Naturkunstfestivalen og fire indholdsrige dage fyldt med kreative aktiviteter, hvor naturkunst er i centrum for det hele.
Den 1.-4. juli bliver fæstningsbyen overtaget af Naturkunstfestivalen og bombarderet med kreative kunstværker. Professionelle florister og kunstnere fra nær og fjern vil lægge vejen forbi Fredericia i disse dage for at duellere i naturkunstkonkurrencen ‘6. Juli Cup på Voldene. Her vil de kæmpe om at lave det flotteste kunstværk, som udelukkende må bestå af naturmaterialer fundet i og omkring Volden.
Du kan dog roligt tage hele familien eller vennerne under armen, for udover naturkunstkonkurrencen vil der også være aktiviteter og oplevelser for alle. Udforsk bl.a. land-art konkurrencen, blomstrende baggårdsvandring og meget mere. Se hele programmet her.
Naturkunstfestivalen er en del af Fæstningsdagene i Fredericia, der er otte dage fyldt med historiske oplevelser, musik og andre aktiviteter for hele familien. Du kan se hele programmet for Fæstningsdagene her.