Skip to main content

Naturkunstfestival

Den 1.-4. juli byder Fredericia velkommen til Naturkunstfestivalen og fire indholdsrige dage fyldt med kreative aktiviteter, hvor naturkunst er i centrum for det hele. Den 1.-4. juli bliver fæstningsbyen overtaget af Naturkunstfestivalen og bombarderet med kreative kunstværker. Professionelle florister og kunstnere fra nær og fjern vil lægge vejen forbi Fredericia i disse dage for at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 1.-4. juli byder Fredericia velkommen til Naturkunstfestivalen og fire indholdsrige dage fyldt med kreative aktiviteter, hvor naturkunst er i centrum for det hele.
Den 1.-4. juli bliver fæstningsbyen overtaget af Naturkunstfestivalen og bombarderet med kreative kunstværker. Professionelle florister og kunstnere fra nær og fjern vil lægge vejen forbi Fredericia i disse dage for at duellere i naturkunstkonkurrencen ‘6. Juli Cup på Voldene. Her vil de kæmpe om at lave det flotteste kunstværk, som udelukkende må bestå af naturmaterialer fundet i og omkring Volden.
Du kan dog roligt tage hele familien eller vennerne under armen, for udover naturkunstkonkurrencen vil der også være aktiviteter og oplevelser for alle. Udforsk bl.a. land-art konkurrencen, blomstrende baggårdsvandring og meget mere. Se hele programmet her.
Naturkunstfestivalen er en del af Fæstningsdagene i Fredericia, der er otte dage fyldt med historiske oplevelser, musik og andre aktiviteter for hele familien. Du kan se hele programmet for Fæstningsdagene her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt