Skip to main content

Nytårskoncert i Eksercerhuset

Sæt kryds i kalenderen d. 19. januar 2023, når nytåret markeres med en koncert på Eksercerhuset i Fredericia. Glæd jer til at høre SMUK – Slesvigske Musikkorps sprede stemning og smil i selskab med den karakteristiske sangerinde, Dorthe Gerlach. Dorthe Gerlach er kendt for sin tid i bandet Hush, men hun er siden gået solo […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sæt kryds i kalenderen d. 19. januar 2023, når nytåret markeres med en koncert på Eksercerhuset i Fredericia. Glæd jer til at høre SMUK – Slesvigske Musikkorps sprede stemning og smil i selskab med den karakteristiske sangerinde, Dorthe Gerlach.
Dorthe Gerlach er kendt for sin tid i bandet Hush, men hun er siden gået solo og har hittet med sange, som hun har skrevet i samarbejde med sin mand, Michael Hartmann.
Publikum har måtte undvære den fantastiske musik i to år, og derfor er det ekstra tiltrængt, når SMUK og Dorthe Gerlach I år spiller op til en mindeværdig oplevelse.
Billetter kan købes til kr. 270,- på Tøjhusets hjemmeside, eller de kan købes i Tøjhusets fysiske billetsalg på onsdage fra kl. 11:00 – 15:00.
Eksercerhuset finder I på Øster Voldgade 18 i Fredericia.