Skip to main content

Røddernes dag på Museumsgaarden Kringsminde

Tilbring en efterårsdag på bondegården med hele familien den 14. oktober, hvor Museumsgaarden Kringsminde åbner op til Røddernes Dag. Frilandsmuseet Kringsminde står igen klar med gode og hyggelige aktiviteter, oplevelser og lege for alle aldre, når de afholder Røddernes Dag. Her kan du opleve landbrugslivet på nært hold, smage på det og deltage i de […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tilbring en efterårsdag på bondegården med hele familien den 14. oktober, hvor Museumsgaarden Kringsminde åbner op til Røddernes Dag.
Frilandsmuseet Kringsminde står igen klar med gode og hyggelige aktiviteter, oplevelser og lege for alle aldre, når de afholder Røddernes Dag. Her kan du opleve landbrugslivet på nært hold, smage på det og deltage i de mange opgaver på gården.
Vær bl.a. med til at sylte rødbeder, toppe roer og tærske korn, ligesom børnene kan prøve kræfter med æblepresning, kartoffeltryk eller at lave deres egen roelygte. Det er også muligt at binde sin egen blomsterkrans, køre i hestevogn eller arbejde med uld.
De sultne kan glæde dig til smagsprøver samt salg af pandekager, pølser og andre lækkerier – og du kan også købe gode sager og afgrøder med til madlavningen derhjemme.
Find en oversigt over alle dagens aktiviteter her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt