Skip to main content

Sæsonåbning af Madsby Legepark

Torsdag den 6. april åbner sæsonen officielt i Madsby Legepark, og det betyder, at du igen kan prøve kræfter med alle deres sjove aktiviteter. I Madsby Legepark er der masser af spændende aktiviteter for store og små blandt andet: – Minigolf – Robåde – Mooncars – Dyr – Legepladser – Madsbytoget i weekenden På åbningsdagen […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Torsdag den 6. april åbner sæsonen officielt i Madsby Legepark, og det betyder, at du igen kan prøve kræfter med alle deres sjove aktiviteter.
I Madsby Legepark er der masser af spændende aktiviteter for store og små blandt andet:
– Minigolf
– Robåde
– Mooncars
– Dyr
– Legepladser
– Madsbytoget i weekenden
På åbningsdagen vil der også være:
– Morgenfodring af dyrene
Tag med når deres dyrepasser, Ronni, giver udvalgte dyr morgenmad. Du kan hjælpe deres dyrepasser med morgenfodringen, og samtidig høre ham fortælle om dyrene og deres liv i Madsby Legepark. Der er maks. 20 pladser. Og du kan læs mere og køb billet her.
– Tilbud på is
Deres nye forpagter, Hansens Flødeis, vil gerne skyde sæsonen i gang med et godt tilbud. Derfor tilbyder de:
Gammeldags isvaffel m. 2 kugler, guf og syltetøj til 20 kr.
Du kan også deltage i deres konkurrence om at vinde en gammeldags is til hele familien. Deltag ved at besøge deres kiosk i Madsby Legepark.
– Skattejagt
Kom og prøv deres nye interaktive detektiv skattejagt. Tag på rundtur i Madsby Legepark og løs gåderne undervejs via en app på din mobiltelefon.
– Tag toget og kom en tur i Minibyen
Tag hele familien med på oplevelse i Madsbytoget. Toget kører fra Madsby Legepark igennem områdets smukke natur, frem til Den Historiske Miniby og videre til Fredericia Idrætscenter.
Stå af ved Danmarks største miniby og oplev Fredericia anno 1849 i størrelsesforholdet 1:10. Der er GRATIS adgang, når du har købt billet til toget.
– Oplev Minibyens Værksted
I Madsby Legepark har de også fået selskab af værkstedet for Den Historiske Miniby.
Minibyen bygges i forholdet 1:10, og der anvendes de samme materialer som i år 1849, hvilket vil sige tagsten og mursten. De brænder tilmed selv tag- og mursten på eget teglværk.
Oplev hele processen på værkstedet i kælderen under bakkehuset.
ÅBNINGSTIDER FRA D. 6. APRIL
Hverdage: 10-16
Weekender: 10-18.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt