Skip to main content

Trekantsomraadets Festuge

Kom med til ti dages fejring af vores mangfoldige kulturliv i Trekantsområdet den 25. august – 3. september. Trekantomraadets Festuge melder igen i år klar til ti vilde, inspirerende og sjove dage med mere end 400 kulturarrangementer, der er spredt udover de syv kommuner; Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle, Vejen, Billund og Haderslev. Som sædvanligt er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til ti dages fejring af vores mangfoldige kulturliv i Trekantsområdet den 25. august – 3. september.
Trekantomraadets Festuge melder igen i år klar til ti vilde, inspirerende og sjove dage med mere end 400 kulturarrangementer, der er spredt udover de syv kommuner; Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle, Vejen, Billund og Haderslev.
Som sædvanligt er der lagt i selen til en spændende og varieret festuge, og der er events for enhver smag og for både børn og voksne. Du kan opleve kunst, musik, litteratur og teater på helt nye måder, deltage i workshops, danse sammen med andre, komme ud i naturen eller introducere de yngste til kultur ved et af dem mange børnearrangementer.
Du kan allerede nu tage et kig på det omfattende program på festugens hjemmeside. Følg også med på Facebook, hvor der løbende bliver slået nyheder op.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt