Skip to main content

Vandretur og stegt flæsk

Vil du med på en skøn, guidet vandretur ved Randersfjord – der ender med stegt flæsk og persillesovs hos Museumsgaarden Kringsminde? Så se her! Den 14. juni kan du komme med Museumsgaarden Kringsminde på en hyggelig udflugt, hvor du bliver klogere på den flotte natur langs Randersfjord. En naturvejleder leder den ca. 1,5 times lange […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du med på en skøn, guidet vandretur ved Randersfjord – der ender med stegt flæsk og persillesovs hos Museumsgaarden Kringsminde? Så se her!
Den 14. juni kan du komme med Museumsgaarden Kringsminde på en hyggelig udflugt, hvor du bliver klogere på den flotte natur langs Randersfjord. En naturvejleder leder den ca. 1,5 times lange tur og vil undervejs fortælle om omgivelserne. Ruten slutter ved Museumsgaarden Kringsminde, hvor der vil blive serveret en lækker omgang stegt flæsk med persillesovs efterfulgt af jordbær med honning.
Skal du med?
Det koster 100 kroner at deltage, og du skal tilmelde dig senest den 5. juni på tlf.: 72 10 51 05 eller mail: kringsmindemail@fredericia.dk. Betaling skal ske over MobilePay på nr.: 702295. Husk at angive navn og antal.
Mødestedet er ved Egeskov Kirkes P-plads kl. 16, og middagen forventes klar kl. 18.
Vær opmærksom på, at turen ikke er egnet for gangbesværede og for barnevogne og klapvogne.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt