Skip to main content

Vild mad – med fokus på ramsløg

Der er masser af planter i vores vilde natur, som er spiselige og tilmed lækre i forskellige retter. Bliv klogere på, hvordan du kan bruge den vilde ramsløg i maden til dette spændende arrangement, som afholdes af Det Grønne Fredericia. D. 18. marts kl. 10 tager naturvejleder Bjarne Christensen alle interesserede med ud til ramsløgene, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der er masser af planter i vores vilde natur, som er spiselige og tilmed lækre i forskellige retter. Bliv klogere på, hvordan du kan bruge den vilde ramsløg i maden til dette spændende arrangement, som afholdes af Det Grønne Fredericia.
D. 18. marts kl. 10 tager naturvejleder Bjarne Christensen alle interesserede med ud til ramsløgene, som allerede kan plukkes i det tidlige forår. Den skarpe smag gør sig godt i madlavningen, og I vil sammen lave tre lækre opskrifter. Er der tid til sidst, kan I også blive klogere på smagfulde tangplanter.
Medbring gerne emballage til pesto, urtesalt- og smør.
Det koster 25 kroner at deltage, og I skal huske at tilmelde jer her.