Skip to main content

Vinsmagning hos Doktor Herman

Kom til vinsmagning hos Doktor Herman! Cocktailbaren Doktor Herman holder torsdag den 24. november kl. 19:00 vinsmagning i rustikke omgivelser. Temaet for vinsmagningen er ”oversøisk”, som dækker over anerkendte og højtelskede vinlande som Chile og New Zealand. Vinmenuen vil blive præsenteret af Bodil Søberg Johansen, som er en kompetent sommelier og tjener. Du vil altså være […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til vinsmagning hos Doktor Herman!
Cocktailbaren Doktor Herman holder torsdag den 24. november kl. 19:00 vinsmagning i rustikke omgivelser. Temaet for vinsmagningen er ”oversøisk”, som dækker over anerkendte og højtelskede vinlande som Chile og New Zealand. Vinmenuen vil blive præsenteret af Bodil Søberg Johansen, som er en kompetent sommelier og tjener. Du vil altså være i trygge hænder, når du bliver godt klædt på til vinens vidunderlige verden.
Arrangementet taler til alle vin-elskere, der ønsker at få sig en lærerig smagsoplevelse i uformelle omgivelser. Du kan også vælge at starte aftenen ud med en tapastallerken og forkæle dine smagsløg yderligere.
Prisen for deltagelse er 295 DKK, og du kan købe billet og læse nærmere her: 

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt