Skip to main content

Workshop: Lav din egen tryllestav

Fredericia Bibliotek bliver centrum for magi og fantasy d. 15. februar. Du kan lave din egen tryllestav, quizze med om fantasy og afprøve komplicerede trylleformularer. Elsker du også alt inden for fantasy, og har du læst eller set Harry Potter flere gange, end du kan tælle? Så skal du med til det magiske arrangement på […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Fredericia Bibliotek bliver centrum for magi og fantasy d. 15. februar. Du kan lave din egen tryllestav, quizze med om fantasy og afprøve komplicerede trylleformularer.
Elsker du også alt inden for fantasy, og har du læst eller set Harry Potter flere gange, end du kan tælle? Så skal du med til det magiske arrangement på Fredericia Bibliotek. Der vil være et kreativt tryllestavs-værksted, hvor du kan kreere din helt egen personlige stav, og undervejs eller bagefter kan du teste din fantasy-viden i en quiz eller øve dig i nye formularer. Du har måske også et fantasy-kostume liggende derhjemme? Så er du mere end velkommen til at tage det på!
Arrangementet er målrettet børn fra 9 år og op.
Vær med til et par magiske timer helt gratis. Det kræver dog en tilmelding, så der er tryllestavsmaterialer nok. Bestil en billet her.

Information
Dato Ingen kommende datoer
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt