Skip to main content

Workshop: Tegn din sejeste superhelt

Hvordan ser dit bud på en stærk og sej superhelt ud? Få dine kreative idéer ned på papir til tegneworkshop på Fredericia Bibliotek d. 25. februar. Den står på superhelte med fede superkræfter og fantasifulde kostumer til workshop med tegner og billedkunstner Kasper Købke. Dit barn får rig mulighed for at være kreativ med blyanter […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvordan ser dit bud på en stærk og sej superhelt ud? Få dine kreative idéer ned på papir til tegneworkshop på Fredericia Bibliotek d. 25. februar.
Den står på superhelte med fede superkræfter og fantasifulde kostumer til workshop med tegner og billedkunstner Kasper Købke. Dit barn får rig mulighed for at være kreativ med blyanter og farver, og undervejs vil alle deltagere lære nye, sjove teknikker, der gør helten endnu skarpere og mere levende.
Kasper Købke har masser af erfaring med at undervise både børn, unge og voksne i tegnekunsten, og han deler gerne ud af sin store viden og sine kreative evner.
Workshoppen er målrettet børn i alderen 8-14 år og deres voksne. Den varer fra kl. 10.15 og ca. tre timer frem, så I kan med fordel tage en madpakke med til en pause undervejs.
Bestil en billet her. Det koster 50 kroner pr. person.