Skip to main content
12. januar 2024

Burger King hylder Kong Frederik med uddeling af kongekroner og royalt tilbud

Burger King fejrer d. 14. januar den nye konge med et royalt tilbud til hele det danske kongerige. I anledning af Dronning Margrethes 52 år på tronen vil det ikoniske Whopper Meal være sat ned til 52 kr i alle Burger Kings restauranter. Her kan gæsterne samtidig få en Burger King-kongekrone og være med til at fejre den nye monark på bedste manér.

Af: Burger King | Foto: Burger King
PRESSEMEDDELELSE

Det er ikke kun Kronprins Frederik, der bliver kronet søndag d. 14. januar. Burger King kroner også gæster i hele landet i selskab med et helt særligt, royalt tilbud. For at hylde dronning Margrethes 52 år på tronen, vil den kongeværdige burgermenu, Whopper Meal, koste 52 kr hele søndagen i alle Burger Kings restauranter.

Hos Burger King vil vi gerne fejre tronskiftet, og hvorfor ikke give alle danskere mulighed for at få deres helt egen kroning samtidig med et godt, royalt måltid? Dronningens 52 år på tronen er til glæde for hele Danmark, og derfor vil vi dele kongekroner ud i vores restauranter og invitere danskerne på et kongeligt måltid – skulle Kongehuset lægge vejen forbi, sørger vi for at dække fint op til de kongelige højheder, siger Marcus Voldum, kommunikationsansvarlig hos Burger King Danmark.

For at få del i det gode tilbud skal danskerne besøge en Burger King-restaurant søndag d. 14. januar. Rabatten opnås gennem brug af en kupon i Burger Kings app og hjemmeside, og kongekroner uddeles i alle restauranter, så længe lager haves.

Burger King som ny kongelig hofleverandør?

Burger King er allerede folkets leverandør, når det gælder flammegrillede burgere, og selvom fremtiden for ordningen som Kongelig Hofleverandør endnu er uvist, vil Burger King fortsat servere flammegrillede burgere til hele Kongeriget – og måske en dag med det officielle prædikat. Burger Kings nærmeste restaurant ligger en kort karet-tur fra Amalienborg, hvor kongefamilien altid er velkomne til at nyde et godt flammegrillet måltid.

Vores kommende konge får travlt med at besøge det danske land, men heldigvis er der royale aner hos Burger Kings restauranter i hele landet. Her kan han nyde godt af vores flammegrillede bøffer og friske råvarer sammen med resten af Danmarks befolkning, når de er på farten, afslutter Marcus Voldum.

Fakta:

Om Burger King

BURGER KING® blev grundlagt i 1954, og er den næststørste fastfood-hamburgerkæde i verden. Burger Kings første restaurant i Danmark åbnede i 1977 i København på Vesterbrogade. Siden da har de udvidet til over 50 restauranter i Danmark og flere end 270 i hele Skandinavien. King Food Danmark A/S er master franchisetager i Skandinavien og er ansvarlig for brandet og dets franchisetagere. King Food har kontorer i Stockholm, Oslo og København.