Skip to main content
3. april 2024

Campingsæsonen står for døren – lej en autocamper hos Mini Mobility

Drømmer du om at holde din næste ferie i en autocamper? Så kan du leje en Weinsberg autocamper, lige når det passer dig, hos Mini Mobility med masser af komfort og plads til familien.

Af: Isabella Ravn | Foto: Mini Mobility

Går turen syd på til sommer, eller har du en campingtur i overvejelserne i næste måned? Så kan du med fordel leje en Weinsberg autocamper hos Mini Mobility i Middelfart.

Autocamperen udlejes nemlig både i hele uger eller i en forlænget weekend fra torsdag til mandag. Og der er plads til 4 personer, så der er ingen undskyldning for ikke at booke den til familiens næste ferie.

Frihed til at opleve det ukendte

Autocamperleje åbner op for en verden af valgmuligheder. Du kan med fordel rejse gennem flere europæiske lande, opleve forskellige kulturer og nyde
mangfoldigheden af landskaber, alt sammen fra komforten af autocamperen. Uanset hvilken type ferie du har i tankerne, er autocamperen din nøgle til at opdage det ukendte.

Masser af faciliteter, der styrker køreglæden

Når du lejer en Weinsberg CaraCompact autocamper kan du blandt andet se frem til:

Læs mere om autocamperen og lej den til din næste ferie her.

Du er også velkommen til at kontakte Mini Mobility i dag på tlf.: 70 20 20 51 eller via mail kontakt@mini-mobility.dk.

Drømmer du om en familierejse, hvor I kan være sammen og udforske nye steder? Med denne Weinsberg CaraCompact autocamper får du den ideelle kombination af komfort og samvær. Foto: Mini Mobility