Skip to main content
25. januar 2023

Dansk Retursystem flytter til Fredericia

Fredericia skal fremover være hovedkvarter for Dansk Retursystem, der har købt en stor grund til at bygge en spritny, moderne pant-fabrik.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Fredericia skal fremover være hovedkvarter for Dansk Retursystem, der har købt en stor grund til at bygge en spritny, moderne pant-fabrik.

Endnu en stærk virksomhed har set potentialet i Fredericia og byens centrale beliggenhed. Dansk Retursystem har store planer om at samle deres virksomhed i et nybygget anlæg, og til det har de udset sig en grund på Bundgårdsvej i Fredericia.

Grunden måler hele 70.249 kvm., og når byggeriet står klar til brug i slutningen af 2025, kan cirka 150 medarbejdere flytte ind. På nuværende tidspunkt har Dansk Retursystem adresse i Hedensted, hvor deres logistikafdeling og deres produktion er placeret på to forskellige grunde. Begge afdelinger er blevet for små, og derfor ønsker de nu at få én samlet fabrik, hvor de kan fortsætte med at sortere tonsvis af dåser og flasker og sende dem videre til genanvendelse.

Derfor har det også været vigtigt for virksomheden at finde en beliggenhed med let adgang til både motorvejsnettet og jernbanen – og det har Fredericia.

Dansk Retursystem er kendt for at tage et stort ansvar for at uddanne deres medarbejdere, ligesom de tager hånd om de individer, der har udfordringer ved at indgå på arbejdsmarkedet.