Skip to main content
13. marts 2024

Futurum er blevet opkøbt af Nordhusene

I fremtiden skal du vænne dig til, at boligselskabet Futurum ikke længere går under samme velkendte navn. Boligselskabet er nemlig blevet opkøbt af det Niam-ejede selskab Nordhusene Holding og vil i den kommende tid skifte navn til Nordhusene.

Af: Viktor Bork | Foto:

Futurum bliver til Nordhusene. Det er realiteten for boligselskabet, der i starten af marts kunne løfte sløret for, at de har indgået en aftale med det nordiske ejendomsselskab Niam om et salg.

Futurum vil derfor blive overtaget af det Niam-ejede Nordhusene Holding, og i den forbindelse vil boligselskabets navn også blive skiftet ud med Nordhusene.

Nyt navn – samme gode service

Bortset fra navneændringen er der dog ikke meget, der kommer til at ændre sig hos Futurum, uanset om du allerede er lejer hos dem, eller måske bliver det i fremtiden.

Det er de samme medarbejdere, der i fremtiden kommer til at besvare dine henvendelser over mail eller telefon, og det samme dedikerede personale, som du kommer til at møde i deres bygninger placeret i Trekantområdet og på Fyn.

En stor portefølje

Med sammenlægningen sker der dog én væsentlig ændring. Boligselskabet kommer nemlig til at få et større udvalg af lejeboliger. Selv skriver de på Facebook, hvad du kan komme til at forvente i fremtiden:

Med sammenlægningen overtager vi ligeledes en stor portefølje af boliger over hele landet, så fremover vil du have endnu flere lækre, moderne og smukke boliger at vælge imellem, når du leder efter dit nye hjem hos os.

Du kan følge med i den komme rejse på Facebook her.