Skip to main content
22. marts 2024

Havfruen er nomineret til Byens Bedste

Fredericias borgere og handlende har nu mulighed for at afgive deres stemme til dem, de mener fortjener titlen som Byens Bedste ’23.

Af: Isabella Ravn | Foto: Havfruen Bar & Bodega

Efter indstillinger fra 788 personer er 48 nominerede netop blevet udvalgt til i alt 12 forskellige kategorier til Byens Bedste ’23.

Prisuddelingen spænder i år over et bredt udvalg af forretninger, kultur, underholdning og dagligvarebutikker. Udover dette vil Byens Bedste service og ekspedient også blive kåret.

Havfruen er nomineret som bedste gå-i-byen-sted

I kategorien Bedste Gå-i-byen-sted kan du finde Havfruen Bar & Bodega, som en af de håbefulde nominerede. Stedet er kendt for fed live musik, gode tilbud på udvalgte drinks og hyggelige omgivelser med plads til samtaler over en øl eller to.

Havfruen er nomineret i et skarpt felt blandt DNA, Den Engelske Pub og Doktor Herman.

Din stemme har en afgørende betydning for, hvem der ender med at modtage prisen, og du kan afgive din stemme på Fredericia Dagblads hjemmeside her. Bemærk venligst, at det kun er tilladt at stemme én gang i hver kategori pr. person og pr. IP-adresse.

Afstemningen løber fra 18. marts-1. april kl. 12. Og prisuddelingen finder sted den 5. april i Fredericia Musicalteater.

Hvem vil du give din stemme til?