Skip to main content
12. januar 2023

Hvem synes du var Byens Bedste i 2022? Afgiv din stemme!

ElboBladet og Fredericia Dagblad står bag kåringerne af Byens Bedste i Fredericia. Til d. 30. januar kan du være med til at vælge vinderne.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ElboBladet og Fredericia Dagblad står igen i år bag kåringerne af Byens Bedste i Fredericia. Indtil d. 30. januar kan du være med til at bestemme vinderne.

Borgere og handlende i Fredericia har kunne indsende netop deres bud på Byens Bedste ‘22, og juryen har nu kigget alle igennem og udvalgt dem, de synes gør sig bedst fortjent til titlen. I alt er der fundet fire nominerede til 11 kategorier, som spænder over forskellige typer af forretninger, kultur og underholdning og dagligvarebutikker, og så kårer de også Byens Bedste service og ekspedient.

Netop din mening kan være med til at afgøre, hvem der får prisen i hænderne, og du kan stemme på lige dén nominerede, som du synes, har gjort det bedst i 2022 på Fredericia Dagblads hjemmeside. Det er kun tilladt at stemme én gang for hver kategori pr. person og pr. IP-adresse.

De endelige vindere vil blive udnævnt d. 4. februar til en festlig prisuddeling i Fredericia Musicalteater. Her vil Jacob Riising styre showet som konferencier, og de musikalske indslag bliver leveret af Olli North, Anders Blichfeldt og lokale Jens Julius Tejlgaard.

Afstemningen løber fra d. 9. januar til d. 30. januar.