Skip to main content

Tartelet Festival hos Urbania Streetfood

Er du helt vild med tarteletter, og kan du slet ikke få nok? Så tag til Tartelet Festival 2024, som bliver afholdt af Urbania Streetfood i Fredericia. 

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Urbania Streetfood - Fredericia

Fredag den 26. april, og lørdag den 27. april, inviteres du til Tartelet Festival af Urbania Streetfood. Her vil Café MUMS stå klar til at lave en masse tarteletter, ligesom mormor lavede dem. Med en ad libitum billet vil du have mulighed for at spise ligeså mange tarteletter, som du har lyst til i hele to timer. Dette vil gælde til kl. 20.00. Herefter vil der være mulighed for at købe tarteletter stykvis.

Praktisk information

Teltet åbner kl 16.30 om fredagen, og 11.30 om lørdagen. Der vil være tid til at komme ind og sætte sig til bords, inden ad libitum starter.

Prisen er 199 kr (ex. billetgebyr). Denne pris inkluderer to timers ad libitum, en plads i teltet, samt underholdning hele dagen.

For yderligere information om festivalens underholdning, se dette link:

https://www.urbaniastreetfood.dk/tartelet-festival/

FREDERICIA:DOX – filmfestival i Fredericia

CPH:DOX, Panorama Biograferne og Fredericia Kommune inviterer dig til at opleve fire af årets bedste dokumentarfilm ved en mini-dokumentarfestival.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Unsplash

Fra den 17.-20. marts får du mulighed for at opleve fire af årets bedste dokumentarfilm i Fredericia. CPH:DOX, Panorama Biograferne og Fredericia Kommune inviterer dig nemlig til fire dage med dokumentarfestival og efterfølgende debat.

Det er gratis at deltage, men billetterne skal bestilles. Der er kun et begrænset antal billetter til hver forestilling, derfor uddeles billetterne efter først-til-mølle-princippet.

Se billetter til de ledige forestillinger her: https://0024.dk/program/saerarrangementer/

Du kan opleve følgende dokumentarfilm på FREDERICIA:DOX 2024:

17/3: Copa 71

Resumé:

Kvindernes glemte kapitel i dansk fodboldhistorie får endelig sin plads i rampelyset her 50 år efter en legendarisk VM-kamp i Mexico. En fantastisk og farverig film med alt den drama og spænding, man kan forvente af et ægte eventyr.

18/3 Ekko af kærlighed

Resumé:

En poetisk, rørende ærlig og livsklog film om livslang kærlighed, og det der bliver tilbage, når den forsvinder igen. Kærlighedens ekko runger i de efterladtes gribende, humoristiske og frem for alt livsbekræftende fortællinger.

19/3 Ibelin

Resumé:

En ung, norsk gamer med et usædvanligt dobbeltliv i ‘World of Warcraft’ viser sig til sin families overraskelse at være en sand superhelt online. En gribende film om at overskride ens handicap og gøre en ægte forskel i andre menneskers liv.

Filmen vandt publikumsprisen på årets Sundance filmfestival.

20/3 En vild familie

Resumé:

En familie, der har skabt et idyllisk selvforsynende liv for deres fire børn tvinges til at genoverveje deres valg og forsøge at (gen)integreres i det moderne samfund, da tragedien uventet rammer dem. Radikale livsvalg møder dilemmaer i en livsklog film.

Fællesskab med høretab? Kom til dialogmøde og skab aktiviteter i Høreforeningen!

Kender du følelsen af at være til sociale arrangementer, men alligevel føle dig isoleret på grund af hørenedsættelse? Eller er du pårørende til en, der kæmper med dette dagligt? Vi ved, at det kan være udfordrende. Nu kan du være med til at skabe arrangementer, der inkluderer alle ører.

Af: Høreforeningen | Foto: Høreforeningen
PRESSEMEDDELELSE

Har du en idé til en aktivitet, du ønsker at føre ud i livet? En madklub, et foredrag eller noget tredje. Eller vil du gerne hjælpe med at realisere andres ideer? Nu har du muligheden for at planlægge og afvikle en idé sammen med andre i Vejle, Kolding og Fredericia! Du bliver en del af et stærkt fællesskab sammen med andre med høretab. Du behøver ikke være medlem af Høreforeningen.

Med dialogmødet inviterer Høreforeningen dig til en vigtig samtale om at skabe inkluderende lokale aktiviteter for alle med høretab. Her er plads til, at du kan engagere dig på dine præmisser. Høreforeningen er klar til at slå ørerne ud og høre dine erfaringer og ideer til aktiviteter.

Lad os åbne dørene til sociale fællesskaber, hvor høretab ikke er en hindring, men en del af den mangfoldighed, der beriger os alle.

Der vil blive serveret drikkelse og en let forplejning.

Tilmeld dig senest den 15/4 her: https://www.collect.nu/HF/vejle

Har du spørgsmål så kontakt Ida på isn@hoereforeningen.dk eller på tlf. 36 75 42 00

Projektet er støttet af Nordea-Fonden

Mad & Vinaften på Hotel Kryb i Ly Kro

Hotel Kryb i Ly Kro inviterer til mad og vinaften i Fredericia.

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Unsplash

Onsdag den 6. marts kl. 18.00 har du mulighed for at opleve 9 vine med 4 retter af uforglemmelig mad. Køkkenchefen sørger for en smagfuld 4 retters menu, hvor der er fokus på god kvalitet. Menuen er sammensat med gode vine, som præsenteres af vinleverandøren Vinslottet a/s.

4 retters menuen består af:

Jordskokkesuppe
Bacon – Creme Fraiche – Jordskokke chips
Hertil 2 vine tilpasset retten

2 slags laks
Citron – Rødbede – Chips – Urter & Urtecreme
Hertil 2 vine tilpasset retten

Dansk økologisk Porchetta
Puré – Årstidens grønt – Pommes Fondant – Rødvinssauce
Hertil 2 vine tilpasset retten

Fyldte pandekager
Citroncreme – Is – Knas
Hertil 2 vine tilpasset retten

Pris pr. person til dette arrangement er 995 kr, og tilmelding kan ske på tlf. 75 56 25 55 eller krybily@krybily.dk.