Skip to main content

Full Moon Party

Er du klar på en uforglemmelig aften? Så oplev Full Moon Party hos Urbania Beach Bar i Fredericia den 20. juli. 

Af: Shagina Sinnathurai | Foto: Urbania Beach Bar - Fredericia

Lørdag den 20. juli har du mulighed for at opleve årets vildeste aften. Fra klokken 19 byder Urbania Beach Bar på en uforglemmelig Full Moon Party.

Der vil blandt andet være DJ, gratis UV-maling, ildshow samt salg af drink-buckets og Singha. Kom og bliv en del af en fantastisk aften fyldt med musik, lys og masser af feststemning.

DC Moto Årsfest 2024

Kom med til en benzinfyldt oplevelse for motorcykelentusiaster i Fredericia den 1. juni, når DC Moto inviterer til årsfest.

Af: Emilie Linnet | Foto: DC Moto

DC Moto gentager succesen med en årsfest i 2024!

Gå en tur ned af Nørrebrogade og få en benzinfyldt oplevelse, når der stilles motorcykel frem så langt øjet rækker. Og mens du går derud af og får snakket med en masse mennesker omkring jeres fælles yndlingsemne, kan du også komme ud og opleve en prøvetur. Der er nemlig mulighed for at komme ud på en tur og på egen hånd mærke vinden og de mange hestekræfter.

Købsmuligheder for den interesserede

Drømmer du om at eje din første motorcykel, eller mangler der en til din samling? Der vil være motorcykler til salg, som savner et nyt hjem. Og hvis du nu mangler udstyr eller tøj, kan dette også klares her, da der er rig mulighed for at komme hjem med tasken fyldt af gode indkøb.

Bikini Bike Wash

Er din motorcykel støvet eller beskidt efter din køretur hen til begivenheden? Så har du chancen, ligesom sidste år, til at få vasket den fra kl. 13:00 – 14:00 til Bikini Bike Wash.

Hele molevitten foregår d. 1. juni fra kl. 11:00 – 16:00, og der er bestilt solskinsvejr, gratis fadøl, sodavand og pølser for de sultne og tørstige.

Find sommerens vin – Vinsmagning hos Fredericia Vinhandel

Mangler du en vin, der passer perfekt til det danske sommervejr og en tur på terrassen? Fredericia Vinhandel inviterer til vinsmagning d. 25. juli med fokus på lækre sommervine.

Af: Emilie Linnet | Foto: Fredericia Vinhandel

Mangler du en sommerlig vin til sommeraftenerne på terrassen, mens du venter på, grillen tilbereder din mad?

Nu behøver du ikke længere stå nede i butikken og lede alle hylderne gennem efter den vin, der passer perfekt sammen med vejret, maden og stemningen, fordi Fredericia Vinhandel inviterer til vinsmagning af sommerlige vine, som kan nydes på terrassen i det lækre solskinsvejr.

Fredericia Vinhandel inviterer til vinsmagning den 25. juli fra kl. 18:00 – 20:30, hvor du kan smage på udvalgte lækre sommerlige vine med den erfarne ejer.

Billetten koster 150,- kroner, og du kan sikre dig en billet ved at ringe på tlf. 75922767 eller ved at skrive til fredericiavinhandel@hotmail.com

Vinsmagning hos Fredericia Vinhandel: Pinot noir verden rundt

Fredericia Vinhandel inviterer til vinsmagning med fokus på Pinot Noir.

Af: Emilie Linnet | Foto: Unsplash

Hos Fredericia Vinhandel kan du den 21. august fra kl. 18.00 – 20.30 smage på elegante, slanke og frugtige Pinot Noir, som anses for at være en af verdens bedste druesorter.

I løbet af denne aften vil du blive taget med på en rejse af det erfarene personale, og du kommer til at smage et udpluk af forskellige Pinot Noir

Billetinformation
Billetten koster 175,-, og du kan sikre dig din plads til vinsmagningen  ved at ringe til 75 92 27 67 eller skrive en mail til: fredericiavinhandel@hotmail.com.

Vinsmagning hos Fredericia Vinhandel: Kend din hvidvin

Bliv ekspert på hvidvin sammen med Fredericia Vinhandel, og vis dine evner frem til næste middag med vennerne og familien.

Af: Emilie Linnet | Foto: Unsplash

Bliv klogere på hvidvin, og vis dine evner frem til næste middag med vennerne, familien eller kollagerne. Fredericia Vinhandel inviterer nemlig til hvidvinssmagning den 20. juni.

Arrangementet starter kl. 18.00, og fokus vil være på at lære forskellen på de forskellige hvidvine. Det er lige fra de fiske og lette, der drikkes som aperitif på terrassen, til den mere fyldige Chardonnay der er et perfekt match til grilmaden, røget fisk og stærk mad.

Bliv en ekspert på hvidvinen sammen med dine venner, kollegaer eller familien og kom med på en rejse, hvor I udforsker hvidvine sammen med erfarent personale som vil stå til rådighed gennem hele arrangementet.

Billetinformation
Køb din billet ved at ringe til 72 92 27 67, eller skriv til mail: fredericiavinhandel@hotmail.com

Du kan læse mere om vinsmagningen her.