Skip to main content

Ultimativ hyldestkoncert for Michael Jackson

Ultimativ hyldestkoncert til Michael Jackson med et storslået show, som vækker minderne frem om hans storhedstid.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Der venter gæsterne til denne koncert noget helt specielt, når “FOREVER, the best show about the KING OF POP” lægger vejen forbi Thansen Arena i Fredericia. Koncerten er en hyldest til afdøde Michael Jackson og til hans 45 år lange karriere. På scenen vil der både være artister, dansere, kunstnere og sangere.

Showet har allerede solgt over en million billetter på verdensplan, så man kan vidst roligt sige, at det er en succesturné, som kommer forbi. Showet er en rejse igennem Michael Jacksons karriere, hvor man kommer omkring hans mange hits, men også hans legendariske liveoptrædener og dansemoves, som bliver vækket til live igen af de mange dansere på scenen.

Wafande gæster Fredericia på ny turné

Wafande gæster Fredericia på sin helt nye turné og kommer til Tøjhuset med højt humør og en masse ny musik.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Unsplash

Wafande gæster d. 8. februar Tøjhuset i Fredericia med sin helt nye turné “Det Der Skal Til Tour”.

Wafande blev landskendt i 2011 med sommerhittet “Gi’ mig et smil”, og nu er han altså klar til at tage på turné i hele Danmark. Der venter gæsterne en masse nyt musik og en Wafande, der glæder sig til at komme ud og spille koncerter igen.

Kunstneren udtaler selv til Tøjhuset “Jeg kan ikke vente med at komme ud i det danske land og skabe en uforglemmelig feststemning sammen med jer alle, I kan godt glæde jer til en kæmpe fest!”.