Skip to main content

Vinsmagning hos Fredericia Vinhandel: Pinot noir verden rundt

Fredericia Vinhandel inviterer til vinsmagning med fokus på Pinot Noir.

Af: Emilie Linnet | Foto: Unsplash

Hos Fredericia Vinhandel kan du den 21. august fra kl. 18.00 – 20.30 smage på elegante, slanke og frugtige Pinot Noir, som anses for at være en af verdens bedste druesorter.

I løbet af denne aften vil du blive taget med på en rejse af det erfarene personale, og du kommer til at smage et udpluk af forskellige Pinot Noir

Billetinformation
Billetten koster 175,-, og du kan sikre dig din plads til vinsmagningen  ved at ringe til 75 92 27 67 eller skrive en mail til: fredericiavinhandel@hotmail.com.

Vinsmagning hos Fredericia Vinhandel: Kend din hvidvin

Bliv ekspert på hvidvin sammen med Fredericia Vinhandel, og vis dine evner frem til næste middag med vennerne og familien.

Af: Emilie Linnet | Foto: Unsplash

Bliv klogere på hvidvin, og vis dine evner frem til næste middag med vennerne, familien eller kollagerne. Fredericia Vinhandel inviterer nemlig til hvidvinssmagning den 20. juni.

Arrangementet starter kl. 18.00, og fokus vil være på at lære forskellen på de forskellige hvidvine. Det er lige fra de fiske og lette, der drikkes som aperitif på terrassen, til den mere fyldige Chardonnay der er et perfekt match til grilmaden, røget fisk og stærk mad.

Bliv en ekspert på hvidvinen sammen med dine venner, kollegaer eller familien og kom med på en rejse, hvor I udforsker hvidvine sammen med erfarent personale som vil stå til rådighed gennem hele arrangementet.

Billetinformation
Køb din billet ved at ringe til 72 92 27 67, eller skriv til mail: fredericiavinhandel@hotmail.com

Du kan læse mere om vinsmagningen her. 

Hotel Kryb i Ly inviterer til en kulinarisk oplevelse med mad og vin

Lørdag den 18. maj slår Kryb i Ly Kro dørene op til en aften fyldt med vin og mad. Ægteparret Ilya og Nadia Senchuk fra vinproducenten Leaning Post Wines lægger tilmed vejen forbi med deres egenproducerede vine.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

50 kilometer væk fra Niagara Falls ligger en af Canadas mest anerkendte vinproducenter i form af Leaning Post Wines.

Her dyrker det ukrainske ægtepar Ilya og Nadia Senchuk deres egne vine på druer som Chardonnay, Gamay og Pinot Noir.

Lørdag d. 18. maj gæster ægteparret Kryb i Ly Kro, og med i bagagen har de fire af deres vine, som du får mulighed for at smage på, mens du samtidig nyder en udsøgt middag.

En kulinarisk oplevelse

Vinsmagningen vil foregå på engelsk, men deres danske vinimportør Jimmi Korsholm vil være til stede og oversætte om nødvendigt.

Du kan glæde dig til en aften med godt humør og højt til loftet – og selvfølgelig noget fremragende mad og vin.

Prisen for arrangementet er 795 kroner per person, og med i prisen får du fire retter mad, fire vine samt kaffe og sødt. Der er et begrænset antal pladser, så du kan med fordel ringe og sikre dig en plads allerede i dag på tlf.: 75 56 25 55.

Du kan se aftenens fulde menu herunder:

Foto: Kryb i Ly Kro