Skip to main content
12. februar 2024

Køkkenchefen hos Hotel Postgaarden anbefaler månedens menu

Hver måned anbefaler køkkenchefen på Fredericias ældste hotel, Hotel Postgaarden, månedens menu – og februar er ingen undtagelse.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Hvis du trænger til et afbræk fra hverdagen samt de kolde og mørke vintermåneder, så er Hotel Postgaarden i hjertet af Fredericia centrum et oplagt tilflugtssted.

Hver måned giver hotellets køkkenchef sit bud på en 3-retters menu, som du kan nyde i hotellets hyggelige rammer sammen med dine kære. Februar er ingen undtagelse i den forbindelse, og denne måneds menu består af:

  • Varmrøget laks, perlebyg vendt i persillepesto og citrusmayo
  • Vildsvinefilet med bagte beder, løgpuré og enebærsauce
  • Saltkaramel is, syltede æbletern og æblechips

Hvis din mund allerede er begyndt at løbe i vand og dine smagsløg begyndt at danse, så kan du læse mere og booke bord her.