Her får de behov for lokalborgernes opbakning, lyder det fra distriktschef Merete Buchhave Jensen. Til efteråret kan fredericianerne se frem til at kunne købe kvalitetsgenbrug, når Kræftens Bekæmpelse slår dørene op for en knap 1000 m2 stor genbrugsbutik på Vejlevej 101.

Butikken har brug for frivillige

Vi glæder os helt vildt meget til at slå dørene op og tilbyde lokalborgerne kvalitetsgenbrug. Vi kommer bl.a. til at sælge tøj, isenkram, elektronik, malerier og møbler, udtaler Merete Buchhave Jensen, distriktschef for den kommende butik i Fredericia og tilføjer:

Vi får travlt, og derfor har vi selvfølgelig også brug for en masse frivillige, der kunne tænke sig at være med på en spændende rejse og samtidig være med til at skaffe midler til kræftforskning, forebyggelse og støtte af patienter og pårørende. Som frivillig i genbrugsbutikken bliver du en del af et socialt og meningsfyldt fællesskab og arbejder i hold á 4 timer på enten et formiddags- eller eftermiddagshold, og du vælger selv, hvilken ugedag du helst vil på hold på. Hvert hold arbejder desuden hver 10. lørdag. Det er selvfølgelig også muligt at være på mere end et hold.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne spænder vidt. Lige fra at sortere alle de ting, som gavmilde borgere fra Fredericia og omegn donerer, prissætning af tingene, sætte dem på plads i butikken til at betjene kunderne. Vil du være med? Har du tid til overs og synes du, at det kunne være spændende at give en hånd med i Kræftens Bekæmpelses nye genbrugsbutik, kan du allerede nu kontakte distriktschef Merete Buchhave på tlf. 2173 7562 eller e-mail: merjen@cancer.dk

Du kan også kontakte Martin Sortberg Brosbøl på tlf. 26476387 eller e-mail mabros@cancer.dk

Alle, der melder sig som frivillig, vil få en grundig oplæring af frivillige fra Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker i Odense og Kolding, og derudover vil Merete og hendes kollega, Martin Sortberg Brosbøl, som er salgs- og udviklingskonsulent hjælpe alt, hvad de kan.

Merete Buchhave og Martin Sortberg Brosbøl glæder sig til at byde både frivillige og kunder velkommen i den nye genbrugsbutik på Vejlevej 101.

Kom til informationsmøde torsdag den 8. august kl. 17 i butikken på Vejlevej 101, hvor der afholdes et informationsmøde til alle interesserede frivillige.

Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug:

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har i dag 16 butikker i hele landet. Sidste år omsatte butikkerne tilsammen for over 41. mio. kr. og sprængte alle hidtidige rekorder og bidrog med flere penge til bekæmpelse af kræft end nogensinde før. Åbningen af genbrugsbutikken i Fredericia markerer et vigtigt skridt i Kræftens Bekæmpelse Genbrugs vækststrategi om at skaffe endnu flere midler til kræftsagen.

Følg med på butikkens Facebook-side – https://www.facebook.com/profile.php?id=61560861377540