Skip to main content
26. februar 2024

Lokalpolering er for tredje år i træk finalist til Årets Håndværker 2024

For tredje år i træk er Lokalpolering finalist til Årets Håndværker, hvor de er med i kampen om at blive kåret som Årets Vinduespudser.

Af: Viktor Bork | Foto:

Siden 2012 har Anmeld Håndværker udnævnt Danmarks bedst anmeldte håndværkere, og i år markerer den 13. gang, at denne prestigefyldte kåring finder sted. De seneste to år har Lokalpolering været finalist til prisen som Årets Vinduespudser, og det er de også igen i år.

For tredje år i træk er de nemlig blevet optaget i denne eksklusive gruppe af finalister, der er udvalgt blandt de bedst anmeldte håndværkere baseret på individuelle kundeanmeldelser fra det seneste byggeår.

Nomineret af kunderne

Udvælgelsen er i år sket blandt mere end 7000 virksomheder, der alle har modtaget kundeanmeldelser. I år ligger karaktergennemsnittet ekstremt højt på samlet 4,8 stjerner ud af 5,0. Derfor er der også ekstra imponerende, at Lokalpolering er nomineret med en samlet score 4,9 stjerner.

Vinderen findes slut april til et kæmpe awardshow i Cirkusbygningen, hvor din lokale vinduespudser krydser fingre for, at tredje gang bliver lykkens gang, så de i år kan tage den prestigefyldte pris med hjem.