Skip to main content
15. maj 2024

Ny Danmarksmester fra Fredericia Triathlon Team

Carsten Olesen fra Fredericia Triathlon Team kom hurtigst over stregen i sin aldersgruppe, og han har nu titlen som Danmarksmester i Aquatlon AG(45-49).

Af: Fredericia Triathlon Team | Foto: Fredericia Triathlon Team
PRESSEMEDDELELSE

Lørdag d. 11. maj afholdt Triatlon Danmark en stribe Danmarksmesterskaber i Ringe: Aquatlon for AG, SuperSprint for elite, en afdeling af DM Ungdom Draft Serien og DM MIXED Relay for AG, Ungdom og Elite.

Aquatlon for AG, er 1.000 meter svømning efterfulgt af 5 km. løb, og AG står for “Age Group” og henviser til voksne – ikke professionelle – atleter over 18 år, i deres respektive aldersgruppe.

I årets udgave af Danmarksmesterskabet kom Carsten Olesen fra Fredericia Triathlon Team hurtigst over stregen i sin aldersgruppe, og han har nu titlen af Danmarksmester i Aquatlon AG (45-49).

For AG(50-54) kom Carl Henrik Nielsen, også fra Fredericia Triathlon Team, ind på en fornem 3. plads i et stærk felt.

Fredericia Triathlon Team stillede også op med et Mixed-Relay hold, hvor hver af deltagerne efter hinanden skulle gennemføre distancen 225 meter svømning, 6,7 km cykling og til sidst 1,2 km løb. Carsten Olesen, Maria Dorthea Nielsen og Carl Henrik Nielsen havde dannet et hold, men endte desværre lige ude for podiet på en samlet 4. plads.

DM Draftserien for aspirant er ligeledes godt igang. Og sidste weekend hed det Super League i Ganløse, hvor der blev kørt 3 heat. Her fik Fredericia Triathlon Team Vigga på podiet på en 1. plads i det samlede race samt hurtigste tid samlet i skift.

I denne weekend var det så i Ringe, det gik løs. Her blev der også kørt den “almindelige” samt Mixed Relay. Fredericia Triathlon Team kunne desværre ikke stille et rent FTT hold i Ungdom, men så er der jo fedt at andre klubber kan supplere med atleter.

Vigga nappede igen en podieplads og havde dagens 2. hurtigste skift og en 1. plads på racet. Alberte nappede en 3. plads.

Foto: Fredericia Triathlon Team