Skip to main content
4. april 2023

Påskeaktiviteter i Fredericia

Mangler du ideer til hvad du skal lave i påskeferien i Fredericia, så kommer der her nogle bud på, hvad du kan lave alene eller med familien.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Påskeferien er lige rundt om hjørnet, og står du stadig og mangler ideer til, hvad tiden skal bruges på, så læs med her. 

Uanset om det er indendørs eller ude, så er der rigeligt at give sig til i Fredericia i løbet af påsken. Her er vores bud på noget af det du kan lave. 

Påske Open By Night 

Onsdag d. 5. april har byens butikker åbent kl. 10-22. Så står du og mangler noget tøj, eller ting til hjemmet, så er der mulighed for at finde et godt tilbud. Der vil også være aktiviteter for børnene, da der på Rådhuspladsen vil være et hoppe- og legeland kl. 13-17. 

Påskebueskydning 

Find din indre bueskytte frem og besøg buebanen hos Robin Hoods Eftf. Der er åbent alle påskens dage og alle mellem 8-99 år kan give sig i kast med bueskydningen. Der vil være en introduktion, hvorefter man har mulighed for at skyde efter skydeskiver og 3D dyr. Læs mere og book tid her. 

Påskejagt 

Følg skattekortet og vær med i lodtrækningen om at vinde præmier. Lørdag d. 8. april kl. 10-14 er der påskejagt for familien i byens butikker. Ved at hente skattekortet på Rådhuspladsen og aflevere samme sted, deltager I i konkurrencen om at vinde spændende præmier. 

Bunkermuseet 

Ønsker du at blive klogere på byens historie, så er dette en oplagt mulighed. Bunkeren i Fredericia var et af de 5.800 beskyttelsesrum, som blev opført i Danmark under Anden Verdenskrig, for at beskytte den danske befolkning mod luftangreb. Museet holder åben søndag d. 9. april kl. 13-16, og der er gratis entré. Læs mere om museet her. 

Påskenat i Trinitatis Kirke 

Deltag i en unik kirke oplevelse når Trinitatis Kirke byder på en sen gudstjeneste lørdag d. 8. april kl. 22. Der er tale om en musikgudstjeneste, hvor første halvdel af gudstjenesten foregår i en næsten mørklagt kirke, hvilket symboliserer overgangen fra langfredagsmørket til lyset påskemorgen. Entré er gratis. 

Påskefrokost 

Søndag d. 9. april inviterer Hotel Kryb I Ly Kro på en lækker påskefrokost for hele familien. Påskebuffeten byder på forskellige slags fisk, kød, salat og meget mere. Har du børnene med, så er der også en børnebuffet, som bl.a. byder på kylling og lasagne, samt is til dessert. Læs mere om menuen og book bord her