Skip to main content
10. maj 2023

Powerade: Vind et sponsorat på 10.000 kr. til dit lokale sportshold

Nu kan dit sportshold vinde et sponsorat på 10.000 kr. hos din lokale købmand i en unik konkurrence sponsoreret af Danmarks største sportsdrik, Powerade.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA THE COCA-COLA COMPANY

Nu kan dit sportshold vinde et sponsorat på 10.000 kr. hos din lokale købmand i en unik konkurrence sponsoreret af Danmarks største sportsdrik, Powerade.

Alle danske lokale sportshold har nu chancen for at vinde et sponsorat på hele 10.000 kr. og 200 flasker læskende Powerade Mountain Blast® og den helt nye Powerade Blood Orange®. Du vinder, hvis dit hold er bedst til at beskrive, hvor vigtigt et bidrag sponsoratet vil være for jer. Måske mangler I penge til et vigtigt ridestævne? Eller til fodboldsko til de holdkammerater, der er foruden? Det kan også være, at jeres trampolin er gået i stykker og I derfor ikke kan træne? Powerade, Danmarks største læskedrik, kan løse de problemstillinger, hvis dit hold vinder.

Du kan få mere at vide om, hvordan du kan melde dit hold til konkurrencen, hvor du køber Powerade. Du kan også læse mere om konkurrencen og melde dit hold til på www.powerade-sponsorat.dk.

En dommerkomité bestående af en sportschef og Powerade marketingansvarlige fra hhv. Coca-Cola Nordic Services og Fritz Schur Consumer Products (Coca-Colas distributør af Powerade), læser alle de indkomne historier. Det sportshold, dommerkomitéen mener får størst udbytte af sponsoratet, vinder!

Konkurrencen løber fra 10. maj 2023 kl. 9.00 til og med 23. juni 2023 kl. 23.59. Vinderen får direkte besked den 3. juli 2023.

Gør som Powerade: ”PAUSE is POWER!”, tag en pause, mens du lader batterierne op, og melder dig som konkurrencedeltager.

PS! For at deltage i konkurrencen skal alle på holdet, bestående af minimum 5 personer, være fyldt 13 år.