Skip to main content
3. juli 2024

Se sommerens filmprogram for Panorama Fredericia – børn i VIB-klubben får rabat

Søg ly for sommerregn eller få en pause fra den bagende sol. Panorama Biograferne inviterer ind i biografmørket med et spændende sommerprogram, der byder på anmelderroste animations-opfølgere og amerikansk action.

Af: Josefine Lilja | Foto: Disney Pixar / Illuminations / Marvel Studios

Panorama Biograferne er klar med sommerferieunderholdning og gode tilbud til store og små.

I år er sommerprogrammet fyldt med sjove animationsfilm og vilde action-baskere.

Se f.eks. den længe ventede og anmelderroste Pixarfilm, “Inderst Inde 2”, om pigen Rileys overgang til teenager eller den humoristiske “Grusomme mig 4” om Gru og de sjove Minions. For de mindste er “Ræv og Hare redder skoven” en sød og hyggelig oplevelse.

Til de lidt ældre er Marvels “Deadpool og Wolverine” og katastrofefilmen “Twisters” på programmet.

VIB Klubben

VIB klubben er for børn til og med 13 år. Medlemmer af børneklubben VIB kan købe billetter til 75 kr. og får rabat på popcornmenuer, der ikke er rabat på i forvejen. Man melder sig ind i VIB klubben i biografens billetsalg.

Læs mere om alle filmene her:

Disney og Pixars “Inderst inde 2” vender tilbage til den friskbagte teenager Rileys sind, hvor hovedkvarteret pludselig er under nedrivning for at gøre plads til noget fuldkommen uventet: nye Følelser!

I “Grusomme mig 4” er alles yndlings superskurk, Gru, tilbage. I dette nye kapitel af fortællingen, tvinges Gru og hans familie til at gå under jorden af den onde Maxime Le Mal og hans charmerende kæreste, Valentina. Som altid har Gru og familien følgeskab af de sprælske, gule Minions, der laver løjer og skaber kaos overalt de kommer.

I “Ræv Og Hare Redder Skoven” er Ræv og Hare på en mission for at finde Ugle, der er forsvundet. Sammen med deres venner leder de i hele skoven efter ham. I deres søgen opdager de en stor sø, som ikke var der før og snart er de to venner viklet ind i et spændende og sjovt eventyr, hvor de i kapløb med tiden må finde Ugle. For vandet i søen synes at stige. En film for børn i alderen 4 til 7 år.

I “Deadpool og Wolverine” slår Deadpool sig sammen med Wolverine for at besejre en fælles fjende. Ryan Reynolds er tilbage i titelrollen, mens Hugh Jackman ligeledes genindtager rollen som mutanten med metalkløerne fra X-men.

“Twisters” er en episk og adrenalinpumpende katastrofefilm, der får dig helt ud på kanten af biografsædet. Kate Cooper (Daisy Edgar-Jones) og Tyler Owens (Glen Powell) teamer op for at forsøge at forudsige og muligvis tæmme tornadoernes voldsomme styrke. 

Se spilletider og book biletter på biografens hjemmeside.