Skip to main content
26. juni 2024

Snoghøj Grillen forlænger åbningstiderne

Sommeraftenerne er lyse og lange. Derfor forlænger Snoghøj Grillen deres åbningstider til kl. 20.00!

Af: Josefine Lilja | Foto: Snoghøj Grillen

Fra 1. juli holder Snoghøj Grillen åbent til klokken 20.00 alle dage.

Åbningstiderne vil derfor være mandag til fredag fra kl. 11.00-20.00. Og lørdag, søndag og helligdage fra kl. 12.00-20.00.

Klassisk grillmenu og is

Snoghøj Grillen byder på et bredt udvalg af klassiske grillretter som burger, grillkylling, fiskefilet og pølser.

Har du mod på lidt anderledes grillmad, serveres der også bagekartoffel med kebab eller kylling samt Luksus Bøfsandwich med spejlæg, hjemmelavede flødekarameliserede bløde løg, hjemmelavet agurkesalat og hjemmelavet flødesovs.

Trænger du til lidt til den søde tand, så kan du også vælge imellem mange lækre flødeis og sodavandsis fra Frisko, der køler skønt i sommervarmen.

Indendørs, udendørs og take-away

Snoghøj Grillen imødekommer det danske sommervejr med mulighed for at spise både inde og ude. Så uanset om solen skinner, eller det står ned i stænger, kan du altid svinge forbi til frokost, aftensmad eller en snack. Du kan også afhente din mad og nyde den derhjemme.

Bestilling er mulig på tlf. 75 94 10 00, så din mad er klar, når du kommer. Ellers kan du altid bestille i grillbaren og nyde en gratis kop kaffe, mens du venter på din mad.

Følg også med på Snoghøj Grillens facebookside, hvor du kan se dagens tilbud og i øvrigt følge med i nyheder fra grillen.

Foto: Snoghøj Grillen