Skip to main content
6. september 2023

Sydøstjyllands Politi efterforsker brande i Fredericia

Natten til onsdag udbrød der brand to steder i Fredericia. Sydøstjyllands Politi har anholdt en 28-årig mand i forbindelse med brandene.

Af: Viktor Bork | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA SYDØSTJYLLANDS POLITI

Natten til onsdag udbrød der en større brand to steder i Fredericia. Sydøstjyllands Politi har anholdt en 28-årig mand i forbindelse med brandene. Den fortsatte efterforskning skal nu afklare, om der ligger en kriminel handling bag brandene.

Sydøstjyllands Politi har i nat været til stede ved brande flere steder i Fredericia. Omkring kl. 01.00 modtog politiet en anmeldelse om en brand ved Nørrebrogade i Fredericia, hvor der var ild i to varebiler, en parkeret sættevogn og en industribygning.

Cirka kl. 01.40 modtog politiet endnu en anmeldelse om brand. Denne gang på Jernbanegade i Fredericia, hvor der var ild i flere busser, som udbrændte.

Sydøstjyllands Politi har i nat anholdt en 28-årig mand i forbindelse med brandene i Fredericia, og den fortsatte efterforskning skal nu afdække hændelsesforløbet, hvorvidt der er en sammenhæng mellem de opståede brande, og om der er tale om forsætlig brandstiftelse.

En mindre brand, der opstod omkring kl. 00.30 i nat i Danmarksgade i Fredericia, efterforskes også sammen med de øvrige to brande.

Hvis den verserende efterforskning fører til, at den 28-årige mand bliver fremstillet i et grundlovsforhør senere i dag, så vil Sydøstjyllands Politi videreformidle dette via det sociale medie X.

Sydøstjyllands Politi er sammen med Trekant Brand fortsat til stede i Fredericia, hvor brandvæsnet stadig er i gang med brandslukningen ved Banegården på Jernbanegade i Fredericia. Der er ved brandene udelukkende sket materiel skade.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere informationer om sagen, der på nuværende tidspunkt kan deles med offentligheden.