Skip to main content

A3 Byens Køreskole

Hos A3 Byens Køreskole får du mere end bare et kørekort. Her er fællesskabet og det gode forhold mellem lærer og elev i fokus – uden ekstra omkostninger.

Annoncørbetalt Indhold

Bag rattet hos A3 Byens Køreskole finder du indehaverne Michael Nielsen og Pernille Bendixen, der sammen styrer dig sikkert i retning af et kørekort. Sammen driver de køreskolen på Riddergade 22a i Fredericia tæt på både bus og banegård.

Teorilektionerne afholdes i deres lokaler i Fredericia, men forud for hver praktisk køretime aftales der, hvorfra kørslen skal starte. Det er både muligt at starte køretimen hjemmefra eller på skolen, og Byens Køreskole henter også gerne, når det kan passe med den praktiske undervisning.

Køreskolen tager også gerne weekender i brug, når du skal have afviklet dine praktiske kørelektioner. På den måde skal du ikke bekymre dig om en masse fravær i skolen eller på jobbet.

Mere end bare et kørekort

Da teoritimerne foregår om aftenen omkring spisetid, sørger køreskolen for, at der kommer pizza til hele holdet på deres regning. Der er også mulighed for at tilkøbe sodavand samt energidrik, mens man også kan få kaffe, the og snacks som forplejning i timerne.

Hvis du vil have en kørekortsoplevelse ud over det sædvanlige, så er Byens Køreskole stedet for dig. Indehaverne arrangerer nemlig løbende events for eleverne. Der har blandt andet været helikopterture over Lillebælt og Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro, mens andre elever har haft vundet en bil eller 10.000 kr.

Grunden til at køreskolen arrangerer events og konkurrencer er, at det er en god måde for elever og lærer at blive rystet sammen. Det skaber et godt fundamentet for et gavnligt forløb, der slutteligt skal ende ud i et kørekort og en god helhedsoplevelse.

Kurser og hold

På de fleste køreskoler tager det i gennemsnit 3-5 måneder at erhverve et kørekort. Men hos Byens Køreskole kan du erhverve dit kørekort på 6-10 uger – og de har holdstart hver måned. Læs mere om, hvornår der er holdstart i 2024 her.

Derudover har du hos køreskolen også mulighed for at generhverve dit kørekort eller tage kørelæreuddannelsen, så du selv kan blive kørelærer.

Du kan læse mere om køreskolen inde på deres hjemmeside.

A3 Byens Køreskole – mere end bare et kørekort!
Kontakt
AdresseRiddergade 22A, 7000 Fredericia