Skip to main content

Bessmann Køkken

Skab dit drømmekøkken med Bessmann Køkken. Her får du en komplet kvalitetsservice fra de første tegninger til det sidste skab er monteret.

Annoncørbetalt Indhold

Når du vælger et køkken hos Bessmann Køkken, er du sikker på at få et kvalitetskøkken med fine nordiske detaljer og funktionelle designløsninger. Køkkenerne er af mærket Häcker, der er en bæredygtig og kvalitetsbevidst køkkenproducent. Her finder du køkkener til ethvert budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Kvalitet, service og design

Et køkken er ikke blot et rum til madlavning. Det er et rum, der skal indbyde til samvær, hygge og dagligdagens fornødenhed. Hos Bessmann Køkken mødes du af et kompetent og erfarent personale, der hjælper dig med at indfri netop dine ønsker og behov.

Med et bredt og fleksibelt udvalg af alt, hvad der skal til for at få et fuldendt køkken samt service i top, kan du være sikker på at finde en løsning, der passer til dig, din hverdag og smag. 

1200 kvadratmeters inspiration  

I Fredericia ligger deres store showroom med alle Bessmann Køkkens moderne løsninger. Gå på opdagelse blandt de mange udstillingsrum, og bliv inspireret af farver, former og funktionelle løsninger. 

Her finder du mere end 25 køkkenudstillinger samt bad- og garderobedesigns, der alle er produceret med miljøet for øje ved at være co2 neutralt. 

Selvom showroomet ligger lettilgængeligt kan det være rart at undersøge, hvad man kan forvente inden, man tager afsted. Bessmann Køkken har gjort det muligt for dig at tage en virtuel tur rundt i udstillingerne via deres online showroom.

Du kan altid booke et uforpligtende og gratis møde med en af de dygtige konsulenter. Her kan I sammen tale om, hvordan de kan hjælpe sig med at skabe lige netop det køkken, du drømmer om og som opfylder alle dine behov. 

Kontakt
AdresseVejlevej 60, 6000 Fredericia