Skip to main content

Claus Andersen Terapi

Har du brug for at snakke om livet, udfordringer eller ønsker du at forbinde dig dybere med dig selv? Claus Andersen Terapi er her for at støtte dig i trygge omgivelser.

Slås du med følelser af angst, stress, depression, sorg eller lavt selvværd? Eller har du behov for at arbejde med dig selv eller dit parforhold? Så står Claus Andersen Terapi klar til at guide dig ud af din nuværende situation.

Terapi og støtte i trygge omgivelser

Uanset om dine personlige udfordringer føles små eller overvældende, er Claus klar til at hjælpe dig igennem samtaleterapi, hvor du er i centrum.

Fra sin praksis i Kolding vil I sammen udforske de forskellige aspekter af dine udfordringer og dilemmaer.

Som terapeut er Claus dedikeret til at være til stede med respekt, anerkendelse, omsorg og empati. Han lægger stor vægt på opbygningen af en solid kontakt og gensidig tillid, da dette danner grundlaget for, at terapien kan virke optimalt, og du som klient kan få mest muligt ud af dine sessioner.

Du kan kontakte Claus Andersen Terapi på mail: mail@clausandersen-terapi.dk eller ved at ringe på telefonnummer 21 80 57 63, hvis du har spørgsmål om, hvordan han kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker at booke en tid eller en forundersøgelse.

Kontakt
AdresseVærkstedsvej 9, 6000 Kolding
Telefon21805763