Skip to main content

Domaine Nyballe

Vingården Domaine Nyballe i Skelde by producerer bæredygtige, eksklusive og prisvindende danske vine med naturlig modning.

Annoncørbetalt Indhold

Beliggende i Skelde by på en halvø i Flensborg Fjord, tæt ved Sønderborg og Broager, finder man den mindre vingård Domaine Nyballe. Siden 2005 har Iver drevet vingården med en brændende passion for vinproduktion.

Vine

Domaine Nyballe producerer en lækker dansk rødvin med en fyldig smag, baseret på bæredygtigt dyrkede druer uden pesticider. Alle druer høstes og sorteres manuelt på enkelt drue niveau. Deres ufiltrerede vine har et lavt sulfitindhold og kan normalt lagres i op til 10 år. Vinen modnes naturligt, og sælges først når de anses som tilstrækkeligt modne efter 3-4 år på flaske. I 2023 modtog vingården en særlig udmærkelse for deres Rogento 2021 og en bronzemedalje for deres Rogivo fad fra 2018.

Webshop

Flere af Domaine Nyballes vine kan købes gennem deres webshop, herunder vinpakker til særligt gode priser. Deres vine kan bl.a. også findes hos Wohlenberg vinhandel i Sønderborg, Restaurant Augustenborg Garden i Augustenborg, på Hotel Benniksgaard, og på restaurant Torve-Hallen.

Arrangementer 

For dem, der ønsker at lære mere om vinene, tilbyder Domaine Nyballe vinsmagninger og rundvisninger på vingården. Besøgende kan også booke en overnatning for to i den 10 kvadratmeter store hytte i vinmarken, hertil kan der også tilkøbes morgenmad på sengen og selvfølgelig en flaske af deres egen vin ved ankomst. Hytten fungerer også som en Bed & Breakfast.

Så hvis du søger vin fra en lokal vingård med en passioneret ejer, der producerer prisvindende vine, eller hvis du vil lære mere om vin eller nyde en romantisk oplevelse i vinmarken, så skal du besøge Domaine Nyballe.

Kontakt
AdresseNyballe 2, 6310 Broager