Skip to main content

Elkærholm

I Egtved, lidt udenfor Kolding, finder du Elkærholm, der er en familiejet plantage, mosteri og gårdbutik samlet i én. Her produceres og sælges en helt unik aronia saft, der er rig på sundhed, traditioner og den gode historie.

Hos plantagen Elkærholm er de eksperter i aroniabær og i at producere aronia saft. Bag plantagen står Dorthe og Hans Peter Søeberg, der er 3. generations frugtavlere, sammen med deres to børn.

Hos Elkærholm er de førende eksperter i aroniabær og dets gode virkninger for kroppens sundhed, og på plantagen har de specialiseret sig i produktionen af en aronia saft, der både er velsmagende og god for kroppen.

Sundhed, traditioner og en god historie

Aronia er et lille, sort bær med et stort videnskabeligt fokus, da det indeholder flere gode indholdsstoffer. Bærret har bl.a. et højt indhold af C-vitamin, der bidrager til immunsystemets funktion. Derudover har bærret også en antioxidativ effekt, der er meget effektiv til at bekæmpe oxidativ stress.

Man får derfor mange gode indholdsstoffer ved at indtage bærret, og hos Elkærholm har de også opfundet en helt unik metode til at presse bærret, hvilket giver en helt unik saft, der både har en god smag og bibeholder alle de gode næringsstoffer fra bærret.

Et helt unikt produkt

Aronia kan bruges på flere forskellige måder, men hos Elkærholm excellerer de i aronia saft. Igennem flere års undersøgelser og forskningsprojekter er de kommet frem til en pressemetode, der skaber et helt unikt produkt.

I modsætning til andre producenter varmebehandler Elkærholm nemlig ikke deres aroniabær, hvilket giver bærrene et af verdens højeste indhold af anthocyanin og et shot, der altid er friskt.

Hvis du ønsker at prøve aronia saft og alle dens gode egenskaber, er det både muligt at købe det på Elkærholms egen frugtplantage i deres gårdbutik, på deres webshop eller hos en af deres forhandlere.

Du kan blive meget klogere på Elkærholm, aroniabær og alle dens gode effekter her.