Skip to main content

Fredericia Isenkram

Fredericia Isenkram er din lokale isenkramforretning midt i Fredericia, hvor du finder alt, hvad du kan få brug for i dit hjem.

Annoncørbetalt Indhold

Fredericia Isenkram er en ægte isenkramforretning. Her finder du et stort udvalg af udstyr, der letter hverdagen samt flot indretning til hjemmet.

Hvis du mangler nyt køkkenudstyr, rengøringsartikler, brugskunst til hjemmet og meget andet, så kig ind i butikken på Vendersgade 1G. Her finder du et stort sortiment af kvalitetsprodukter fra kendte mærker og i forskellige prisklasser.

Isenkramforretningen drives til dagligt af Daniel Huusmann, der sammen med sit hold af engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette produkt. Faktisk yder butikken så højt et serviceniveau, at de har vundet prisen Byens Bedste 2023 i kategorien “Til hjemmet”.

Køb lokalt til gode priser

Når du handler hos Fredericia Isenkram, støtter du en lokal forretning samtidig med, at du køber dine varer billigt. Forretningen bestræber sig på at have faste lave priser i både butikken og i deres online webshop. 

Fredericia Isenkram er en del af hjemmesiden www.voresisenkram.dk, som de deler sammen med Haderslev Isenkram. Her kan du købe isenkram online samtidig med, at du støtter de lokale afdelinger og får den velkendte service fra butikkerne.

Det engagerede personale er klar i både butik såvel som på mail, chat og telefon til at hjælpe dig. Du kan kontakte Fredericia Isenkram på 30 54 92 19 eller på mailadressen kundeservice@fredericiaisenkram.dk. 

Følg også med på deres facebookside, hvor forretningen løbende fortæller om nye varer i deres sortiment, konkurrencer og events i butikken.

Kontakt
AdresseVendersgade 1G, 7000 Fredericia