Skip to main content

Fredericia Vinhandel

Fredericia Vinhandel er en af Danmarks ældste vinforretninger. Her finder du noget for enhver smag blandt deres store sortiment af kvalitetsvine og spiritus.

Annoncørbetalt Indhold

Vinforretningen har eksisteret siden 1972, og bærer altså på en lang historie. Det mærker man, når man træder ind i forretningen. Her møder du vinhandlere, der har ekspertise om de mange udsøgte vine, og kan guide dig til den helt rigtige vin for dig.  

Kvalitetsvine af de bedste druer 

Fredericia Vinhandel har et fast sortiment af kvalitetsvine. Mange af dem importerer de selv direkte fra vinbønderne i bl.a. Italien og Spanien. Det betyder, at du har adgang til de bedste vine til en fornuftig pris.

Hver uge laver de nye tilbud på vine, som de har i et begrænset parti. På deres hjemmeside kan du hver fredag klokken 19.30 se, hvilke vine du kan få til en god pris. 

Orientér dig på deres hjemmeside, hvor vinene er let og overskueligt kategoriseret efter, hvad de egner sig særligt godt til, og hvilke lande druerne stammer fra. Du kan også besøge vinhandleren, og få kompetent vejledning fra det dygtige personale.  

Du kan altid kontakte forretningen på deres mailadresse, hvis du ikke lige finder det, du leder efter. Så er der gode muligheder for, at de kan skaffe det hjem til dig.

Spiritus og gavekurve 

Hos Fredericia Vinhandel finder du også et godt udvalg af spiritus som gin, rom og meget andet. De sælger desuden gavekurve i forskellige prisklasser, hvor der også er lidt til den søde tand.  

Besøg Fredericia Vinhandel i Gothersgade 33B eller bestil dine vine online og få dem leveret direkte til din hoveddør. 

 

Kontakt
AdresseGothersgade 33, 7000 Fredericia