Skip to main content

Galleri-A1

Oplev kunstmaler Annette Balsgaards abstrakte naturmalerier samt keramik, brugskunst og skulpturer af gæsteudstillere i det hyggelige Galleri-A1 i Skærbæk.

Annoncørbetalt Indhold

Som en fast del af galleriet kan du gå på opdagelse i galleriejer Annette Balsgaards billedunivers. Hendes foretrukne medie er akryl på lærred, hvor hun bruger farvelag til at skabe dybde i malerierne. Hendes udtryk er abstrakt og ofte kombineret med genkendelige motiver fra naturen. 

Udover Annettes egne værker vil der løbende være gæsteudstillere. Blandt andet kan du se genstande og skulpturer af keramiker Søren Rundstrøm, der arbejder med den særlige teknik rakubrænding. 

Et udflugtsmål og en oplevelse 

For at gøre besøget på Galleri-A1 til noget særligt, der adskiller sig fra andre gallerier, så kan du altid lade dig opsluge af kunsten med en kop kaffe fra kanden eller et glas vin i hånden.

Derudover ligger Galleri-A1 smukt placeret i et naturskønt område, hvorfra du nmt kan komme til skov, stand og et hyggeligt havnemiljø, hvor der er mulighed for at finde et godt spisested. 

Tag kunsten med hjem 

Annette Balsgaard udfører gerne værker på bestilling uden, at du er forpligtet til at købe. Hvis du har forelsket dig i et – eller flere –  malerier fra galleriet, så er du velkommen til låne værkerne med hjem og se, om det fungerer i dit hjem. 

Desuden laver Annette store malerier til virksomheder. Kontakt hende gerne ved interesse og få råd og vejledning til, hvad der kan fungere i jeres virksomhed. Hun leverer gerne flere malerier, så I sikrer jer, at I får det rette maleri.

Hold dig opdateret om kommende gæsteudstillere og arrangementer på
galleri-a1.dk / annettebalsgaard.dk eller på galleriets facebookside.

Følg med i Annettes proces på hendes facebookside og Instagram. Du er også altid velkommen til at ringe til Galleri-A1 på 53 54 90 20.
Kontakt
AdresseAgersøvænget 1, 7000 Fredericia