Skip to main content

Haugård Retro og Design

Elsker du et mix mellem nyt og gammelt med et strejf af retro? Så er Haugård Retro og Design helt klart et besøg værd – her får du Ting, Tøj og Pigeaftner – Med Masser af Sjæl.

Haugård Retro og Design er en lille perle, som gemmer sig i Kolding på Fynslundvej 1. Her finder du et skønt kvindeunivers, som tilbyder alt fra brugskunst og delikatesser til tøj og sko.

Bredt udvalg af mærker

I designafdelingen finder du mærker som; Soulmate, Woden, Isay, Pure By Nat og Colors Of Joy. I retroafdelingen finder du skønne, unikke vitriner, restaurerede møbler, indrammede plakater og meget mere.

‘Ladies Night’ – en skøn aften i hyggelige omgivelser

Udover at huse en skøn butik med et mix af nyt og gammelt, så afholder Haugård Retro og Design også et hav af skønne arrangementer, hvor du har mulighed for at være vært. Så ønsker du at holde en ‘Ladies Night’, for alle dem du har kær, så stiller de an med lidt godt til ganen, samt tilbyder 10 % til alle gæster på aftenen, samt 10 % af hele omsætningen for aftenen til værten. Lyder det ikke bare hyggeligt?

Ring og hør mere på tlf. 20 11 92 89 eller via mail marianne@haugaard.design.

Du kan også besøge butikken, der holder åbent onsdag, torsdag og fredag fra kl. 11 – 17 samt lørdag og søndag fra kl. 10 – 16.